Πρεμιέρα για το Haunting Of Bly Manor στο Netflix τον Οκτώβριο

04 Σεπ, 2020 | Τηλεοπτικές Σειρές

Είστε έτοιμοι να τρομοκρατηθείτε ξανά; Το The Haunting of Bly Manor, το οποίο προέρχεται από τον Mike Flanagan, δημιουργό του The Haunting of Hill House, έχει και επίσημα ημερομηνία πρεμιέρας. Όλα τα επεισόδια του The Haunting of Bly Manor, θα κυκλοφορήσουν μαζί στο Netflix, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς το The Haunting of Bly Manor, διαδραματίζεται την δεκαετία του 1980 στην Αγγλία. Μετά τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού, ο Henry Wingrave (Henry Thomas) προσλαμβάνει μια νεαρή αμερικανίδα νταντά (την Victoria Pedretti του Hill House [η ηθοποιός που έκανε την μικρή αδερφή της οικογένειας] ) για να φροντίσει την ορφανή ανιψιά και τον ανιψιό του (Flora & Miles) (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth) που κατοικούν στο Bly Manor με τον σεφ του κτήματος Owen (Rahul Kohli), την κηπουρο Jamie (Amelia Eve) και την οικονόμο, την κυρία Grose (T’Nia Miller). Αλλά όλα δεν είναι όπως φαίνονται στο αρχοντικό, και αιώνες σκοτεινών μυστικών αγάπης και απώλειας περιμένουν να ανακαλυφθούν. Στο Bly Manor, το νεκρό δεν σημαίνει ότι έχει φύγει.

Αν αυτό δεν είναι αρκετά ανατριχιαστικό για να σας καθηλώσει για το επόμενο κεφάλειο στο franchise Haunting, ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από τη νέα σεζόν.

The Haunting of Bly Manor Trailer

Τo The Haunting of Bly Manor θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στο Netflix.

Πηγή: Gamespot

 

Πηγή:

Πρόσφατα άρθρα

Έπεσαν τα Google Services & Youtube

Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες της Google έχουν πέσει  σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και εικοσι λεπτά ( γύρω στις 14:00 GMT+2). Οι υπηρεσίες που έπεσαν είναι: Gmail, Meets, Calendar, Docs, Sheets, αλλά και το Youtube Όλες αυτές οι σελίδες - υπηρεσίες εμφανίζουν σφάλμα 500 ή δεν...

Κατηγορίες

Humble Bundle Store 20% OFF!

World of Warcraft Music