Η Microsoft εξαγοράζει την Zenimax, μητρική εταιρεία της Bethesda Softworks

Σεπ 23, 2020 | Παιχνίδια

Η Microsoft, συμφώνησε να εξαγοράσει την ZeniMax Media, για το ποσό των 7,5 δις δολάρια, η οποία είναι η μητρική εταιρεία της Bethesda Softworks που μας έχει δώσει τίτλους όπως το Doom και το Fallout. 

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι τα παιχνίδια της Bethesda έρχονται στο Xbox Game Pass για κονσόλες και PC. Η εξαγορά δίνει τον έλεγχο στην Microsoft για μελλοντικούς τίτλους όπως το επερχόμενο Starfield. Επίσης όλοι οι νέοι τίτλοι της Bethesda, θα εμφανίζονται στο Xbox Game Pass, μόλις έρθουν στο Xbox ή στο PC.

Η Bethesda έχει ανακοινώσει δυο επερχόμενους τίτλους αποκλειστικά για Playstation 5 & PC , τα Deathloop & Ghostwire: Tokyo. Ο Phil Spencer του Xbox, επιβεβαίωσε ότι θα τηρήσει αυτές τις αποκλειστικές προσφορές, αλλά τα μελλοντικά παιχνίδια για κονσόλες διαφορετικές του Xbox, θα εξετάζονται κατά περίπτωση. 

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τις next-generation κονσόλες της στις 10 Νοεμβρίου. Οι προ παραγγελίες ανοίγουν αύριο. Το βασικό μοντέλο είναι το Xbox Series X και το πιο οικονομικό είναι το Xbox Series S.

Πηγή: TheVerge |

Δείτε περισσότερα σχετικά άρθρα:

Humble Bundle Logo
TechVerse.gr Logo
Humble Bundle 2021 - Jepeteo.com Offer
TechVerse.gr - Web Design & Hosting