Το Impressive Influence 100% Reputation Buff επιστρέφει για το Σεπτέμβριο

09 Σεπ, 2020 | Παιχνίδια

Το Impressive Influence reputation buff επιστρέφει για τον μήνα Σεπτέμβριο και ισχύει και για τα Visions of N’Zoth Factions που προστέθηκαν στο Patch 8.3! 

Με αυτό το buff να κρατάει για ένα μήνα, λέτε να δούμε το Pre-Patch του Shadowlands στις αρχές Οκτώβρη; Θα μπορούσε να ισχύει παράλληλα με το pre-patch, αλλά θα έδινε ενα άδικο πλεονέκτημα σε αυτούς που θα δοκιμάζουν το ανανεωμένο leveling experience Στις περιοχές του Legion και του BFA.

Το συγκεκριμένο buff  αφορά όλα τα reputations του Legion & του BFA μαζί με τα Paragon rewards, συμπεριλαμβανομένου των Uldum Accord & Rajani reputations που είχαν εξαιρεθεί την τελευταία φορά που ήταν ενεργό το buff.

Θα πρέπει να αναφερθεί οτι το συγκεκριμένο buff δεν επηρεάζει τα friendship reputations όπως τα Aqir Hatchling & Legion Fisherman.

Πηγή: Wowhead.com

Πηγή:

Πρόσφατα άρθρα

Dune 2020 – Έφτασε το πρώτο trailer

Στις 18 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί η ολοκαίνουργια ταινία Dune, σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve ( γνωστό για τα Blade Runner 2049 & Arrival). Μέχρι τώρα είχαμε πολύ λίγο υλικό απο τα γυρίσματα ώστε να έχουμε μια ιδέα πως μπορεί να μοιάζει το νέο Dune 2020.Όμως, το...

Κατηγορίες

Humble Bundle Store 20% OFF!

World of Warcraft Music