Η Bandai Namco, αγόρασε την ομάδα ανάπτυξης του Unknown9: Awakening

11 Σεπ, 2020 | Παιχνίδια

Η Reflector Entertainment, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του επερχόμενου Unknown9: Awakening, εξαγοράστηκε από την Bandai Namco.

Το studio με έδρα το Μόντρεαλ, αποκάλυψε το πρώτο trailer του Unknown9 κατά τη διάρκεια του Gamescom Opening Night Live. Στο trailer είδαμε ένα μικρό κορίτσι να χρησιμοποιεί κάποια μυστηριώδη ικανότητα (δύναμη) για να ξεφύγει από τους επικίνδυνους δρόμους μιας άγνωστης πόλης.

H Reflector είναι ένα νέο studio, και έχει προσλάβει 120 υπαλλήλους, που ήταν υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και δημιουργία πολλών ΑΑΑ τίτλων. Έχει θέσει ψηλά τον πήχη και τις προσδοκίες για το Unknown9 σαν franchise, και έχει στα σχέδια της, μια τριλογία βιβλίων, μια σειρά από Podcast επεισόδιά αλλά και μια σειρά βιβλίων κόμικ. 

Unknown9: Awakening – Gallery

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν αλλαγές και στην ηγεσία του studio. Ο συν-ιδρυτής και τωρινός CEO της Reflector, Alexandre Amancio, θα αναλάβει την θέση του Chief Creative Officer. Ο Alexandre Amancio ήταν Creative Director στην Ubisoft, και έχει δουλέψει με τους τίτλους Assassin’s Creed Unity & Assassin’s Creed Revelations.

“Η κεντρική ηρωίδα του παιχνιδιού είναι ένα πολύπλοκος χαρακτήρας και πρεπει να συμβιβαστεί με το ποια είναι”

“Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο σύμπαν του Unknown9, ένα σύγχονο κόσμο, που επικεντρώνεται στην ανθρωπότητα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπέρβαση ή την αυτο-καταστροφή.”

εχει πεί ο Alexandre Amancio του Unknown9.

Το Unknown9 θα κυκλοφορήσει το 2021, για PC, Playstation & Xbox.

Unknown9: Awakening Trailer

Πηγή: Eurogamer

Πρόσφατα άρθρα

Έπεσαν τα Google Services & Youtube

Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες της Google έχουν πέσει  σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και εικοσι λεπτά ( γύρω στις 14:00 GMT+2). Οι υπηρεσίες που έπεσαν είναι: Gmail, Meets, Calendar, Docs, Sheets, αλλά και το Youtube Όλες αυτές οι σελίδες - υπηρεσίες εμφανίζουν σφάλμα 500 ή δεν...

Dune 2020 – Έφτασε το πρώτο trailer

Στις 18 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί η ολοκαίνουργια ταινία Dune, σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve ( γνωστό για τα Blade Runner 2049 & Arrival). Μέχρι τώρα είχαμε πολύ λίγο υλικό απο τα γυρίσματα ώστε να έχουμε μια ιδέα πως μπορεί να μοιάζει το νέο Dune 2020.Όμως, το...

Κατηγορίες

Humble Bundle Store 20% OFF!

World of Warcraft Music