Τι είναι το Scaleo

Τι είναι το Scaleo;

Σεπ 4, 2022 | Τεχνολογία

To Scaleo είναι ένα πρόγραμμα συνεργατών (affiliate software) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να αναλύετε και να βελτιστοποιείτε την Επιχείρηση Συνεργατών σας αλλά και τις καμπάνιες Μαρκετινγ των συνεργατών σας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (A.I.).

Το Scaleo είναι μια πρωτοποριακή λύση μάρκετινγκ συνεργατών. Μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε το δικό σας δίκτυο συνεργατών μέσα σε λίγα λεπτά!

Το Scaleo συνδυάζει μοντέρνο και φρέσκο περιβάλλον εργασίας με αστραπιαίες επιδόσεις και ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δεν διαθέτει κανένα άλλο λογισμικό μάρκετινγκ συνεργατών.

Το Scaleo είναι μια λύση λογισμικού διαφήμισης και συνεργατών που έχει σχεδιαστεί για εταιρείες μάρκετινγκ, οργανισμούς, μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις και δίκτυα. Προσφέρει εργαλεία end-to-end που βασίζονται στο cloud, όπως υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων και γλωσσών, ανίχνευση απάτης, διαχείριση συνεργατών, παρακολούθηση συνεργατών, διαχείριση banner και πολλά άλλα.

Το Scaleo είναι μια πλήρως εξοπλισμένη, πλήρως αυτοματοποιημένη λύση μάρκετινγκ και διαφήμισης συνεργατών που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ολοκληρωμένες αναλύσεις, βελτιστοποίηση και παρακολούθηση των εκστρατειών μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων συνεργατών τους. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, εταιρείες μάρκετινγκ, αγοραστές μέσων ενημέρωσης και δίκτυα.

Η πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud μπορεί να σας βοηθήσει με τον εντοπισμό του καταλληλότερου χρόνου μετατροπής της καμπάνιας, καθώς και να διευκολύνει τις προσπάθειες βελτιστοποίησης της διαδικτυακής σας κίνησης, εξαλείφοντας τα πιθανά κλικ απάτης και εστιάζοντας μόνο σε υψηλής ποιότητας leads και μετατροπές. Το Scaleo έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με οποιαδήποτε συστήματα και εργαλεία τρίτων για να συμπληρώσει το ήδη ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών του. Ορισμένες από τις λύσεις τρίτων μερών με τις οποίες μπορεί να ενσωματωθεί περιλαμβάνουν το WooCommerce και το Shopify.

Αυτό το λογισμικό διαφήμισης και θυγατρικών διαθέτει προηγμένη τεχνολογία Anti-Fraud Logic, η οποία έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στην προστασία των οργανισμών και των δικτύων από αδίστακτες και δόλιες δραστηριότητες. Η πλατφόρμα έχει επίσης αναπτυχθεί με μια προσέγγιση με γνώμονα την κινητή τηλεφωνία, επιτρέποντας σε μεμονωμένους χρήστες και ομάδες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία και σε όλες τις λειτουργίες της, ενώ βρίσκονται στα smartphones και τα tablet τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις θυγατρικών τους εν κινήσει.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες του Scaleo

Τεχνολογία Αnti-Fraud
Το Scaleo διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία Anti-Fraud Logic, μια τεχνολογία ικανή να συγκεντρώνει πολλαπλά εσωτερικά και εξωτερικά σημεία μέτρησης για την προσεκτική ανάλυση, τον εντοπισμό και τη μείωση των δόλιων δραστηριοτήτων και της ανεπιθύμητης κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Είναι ένα καλό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε και να διατηρήσετε την ακεραιότητα του προγράμματος θυγατρικών σας.

Υποστήριξη για ενσωματώσεις τρίτων
Το Scaleo έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ενσωματώσεις τρίτων. Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με μια σειρά από συστήματα τρίτων, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνατότητές σας και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών μάρκετινγκ και των προγραμμάτων θυγατρικών σας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια διαχειριζόμενη υπηρεσία, η ενσωμάτωση της πλατφόρμας με άλλες τεχνολογίες είναι πραγματικά γρήγορη και εύκολη, ακόμη και για μη τεχνικούς χρήστες και επιχειρήσεις χωρίς εξειδικευμένες ομάδες πληροφορικής.

Προσαρμόσιμη διεπαφή χρήστη (UI)
Με το Scaleo, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως την πλατφόρμα ώστε να ταιριάζει με την επιχείρησή σας και την εικόνα της μάρκας που θέλετε να καλλιεργήσετε. Η δυνατότητα προσαρμογής του UI του Scaleo σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το λογότυπο της μάρκας σας στο UI, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα δικά σας χρώματα για να ταιριάζουν με το μοτίβο της μάρκας σας και σας επιτρέπει να συνδέσετε απευθείας το προσαρμοσμένο domain σας. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμες για να πειραματιστείτε και να τις αξιοποιήσετε.

Αφιερωμένο helpdesk για επαγγελματίες χρήστες
Το Scaleo, το οποίο διαφημίζεται ως μια υπερσύγχρονη λύση λογισμικού διαφήμισης και μάρκετινγκ θυγατρικών, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα προϊόν έτοιμο από το ράφι, σχεδιασμένο να λειτουργεί αμέσως από το κουτί. Παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι επιχειρηματικοί χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα εδώ και εκεί κατά τη ρύθμιση της υπηρεσίας ή κατά τη χρήση ορισμένων από τα πιο σύνθετα εργαλεία και χαρακτηριστικά της. Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία διαθέτει ένα εκτεταμένο τμήμα helpdesk που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την πλατφόρμα.

Υποστήριξη πελατών 24/7
Σε περίπτωση που το εκτεταμένο helpdesk δεν σας παρέχει τις απαντήσεις που αναζητάτε ή αν δεν προσφέρει την επίλυση που αναζητάτε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να έχετε, το Scaleo διαθέτει επίσης μια ειδική ομάδα υποστήριξης πελατών σε ετοιμότητα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας 24 ώρες το 24ωρο. Αυτή η υπηρεσία υποστήριξης πελατών παρέχεται από πραγματικούς ανθρώπους, όχι από bots ή προηχογραφημένα μηνύματα.

Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων
Οι επιχειρήσεις διαφήμισης και θυγατρικών είναι μια παγκόσμια επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες θα συναλλάσσονται με ξένους οργανισμούς, εταιρείες και δίκτυα με το δικό τους νόμισμα σε αρκετά τακτική βάση. Με αυτό το δεδομένο, το Scaleo είναι εξοπλισμένο με υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων που σας επιτρέπει να προσθέτετε προσφορές σε διαφορετικά νομίσματα και να συνεργάζεστε με ξένες οντότητες χωρίς να ανησυχείτε για πιθανές διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Όλοι πληρώνονται με το σωστό ποσό στο νόμισμα της προτίμησής τους.

Πρόσβαση διαφημιζόμενων και συνεργατών σε σχετικά δεδομένα
Με το Scaleo, όλοι οι συνεργάτες και οι διαφημιστές σας θα έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα, όπως στατιστικά στοιχεία, πληροφορίες για το εισόδημα και άλλες μετρήσεις. Τους επιτρέπεται επίσης να κάνουν προσαρμοσμένες τροποποιήσεις και προσαρμογές σε ορισμένες από τις πληροφορίες προκειμένου να βελτιστοποιήσουν και να βελτιώσουν την απόδοση. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει ένα πιο αποτελεσματικό και αμοιβαία κερδοφόρο πρόγραμμα θυγατρικών και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισχυρότερης εταιρικής σχέσης μεταξύ ενός οργανισμού και των θυγατρικών του.

Δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ανακατεύθυνσης
Αυτή η λειτουργία της Scaleo σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν πρόσθετες ανακατευθύνσεις. Αντ’ αυτού, το σύστημα θα στέλνει απευθείας την κυκλοφορία στο διαδίκτυο στις σελίδες προορισμού των διαφημιζόμενων σας. Η λειτουργία No redirection tracking αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση αυτής της συγκεκριμένης πτυχής του προγράμματος διαφήμισης και θυγατρικών σας. Θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειές σας και να ξεκλειδώσετε τους περιορισμούς ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες διαφημίσεων εκεί έξω.

Γρήγορη και ολοκληρωμένη αναφορά
Το Scaleo έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών δεδομένων και έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τεράστιες ποσότητες πληροφοριών και εγγραφών δεδομένων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη έκθεση για δική σας κατανάλωση ή για να την παρέχετε στους ενδιαφερόμενους φορείς σας, η πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud μπορεί να σας την παρέχει σε δευτερόλεπτα, εφόσον υπάρχουν οι πόροι.

Προηγμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API)
Το Scaleo παρέχει ένα ισχυρό API, το οποίο προσφέρει σχεδόν απεριόριστες επιλογές όσον αφορά τη βελτίωση των δυνατοτήτων και της λειτουργικότητας της τρέχουσας πλατφόρμας. Το σύστημα θα σας επιτρέψει ακόμη και την εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων χρειάζεστε στη λύση επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) της προτίμησής σας, ώστε να επεκτείνετε περαιτέρω τις επιλογές σας και να βρείτε άλλες δυνατότητες βελτίωσης.

Κοστος Scaleo

Το Scaleo ακολουθεί ένα μοντέλο τιμολόγησης βάσει συνδρομής με μηνιαία ή ετήσια επιλογή χρέωσης. Υπάρχουν τρία βασικά πακέτα τιμολόγησης για να επιλέξετε: Scaleo Starter, Professional και Enterprise. Οι συνδρομητές οποιουδήποτε από τα πακέτα μπορούν να απολαμβάνουν άμεση εγκατάσταση, χωρίς απαίτηση πιστωτικής κάρτας και μπορούν να ακυρώσουν την υπηρεσία όποτε θέλουν.

Για όλα τα πακέτα συνδρομής διατίθεται δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. 

Το Scaleo Starter είναι το ιδανικό πακέτο συνδρομής για μικρότερα δίκτυα και νεοσύστατες επιχειρήσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό. Το πακέτο ξεκινά από 99 δολάρια με 3.000 μετατροπές και 1 εκατομμύριο κλικ ανά μήνα. Διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας, καθώς και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση Anti-Fraud Logic της Scaleo και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Scaleo Professional είναι προσαρμοσμένο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, οργανισμούς και δίκτυα που επιθυμούν μια πιο ισχυρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση λογισμικού διαφήμισης και θυγατρικών. Το πακέτο Professional ξεκινά από 299 δολάρια με 10.000 μετατροπές καθώς και απεριόριστα κλικ ανά μήνα. Διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, τη λύση Anti-Fraud Logic, υποστήριξη πελατών μέσω email και chat, παρακολούθηση χωρίς δυνατότητα ανακατεύθυνσης και προσαρμοσμένο τομέα SSL.

Το Scaleo Enterprise είναι το ιδανικό πακέτο συνδρομής για τα πιο προηγμένα δίκτυα και τις μεγαλύτερες εταιρείες μάρκετινγκ. Τιμολογιακά, ξεκινάει από 499 δολάρια με έως 40.000 μετατροπές και απεριόριστα κλικ ανά μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει τα πάντα από το πακέτο Scaleo Professional. Διαθέτει επίσης δυνατότητες αυτοματοποίησης και πρόσβαση σε προσαρμοσμένες λειτουργίες κατά παραγγελία.

Πηγή:

Δείτε περισσότερα σχετικά άρθρα:

Humble Bundle Logo
TechVerse.gr Logo
Humble Bundle 2021 - Jepeteo.com Offer
TechVerse.gr - Web Design & Hosting