Νέα αντικείμενα στο επερχόμενο patch 2.3 του Diablo 3

10 Αυγ, 2015 | Παιχνίδια

Η Blizzard αποκάλυψε μερικά καινούργια item sets και legendaries, συν αναθεωρημένες εκδόσεις κάποιων αντικειμένων, που θα δούμε στο καινούργιο patch 2.3 του Diablo 3.

Συνολικά, στο νέο patch θα δούμε, τρία καινούργια set, και ανανεώσεις για δύο που ήδη υπάρχουν, συν τρεις ανανεωμένες εκδόσεις set για τον Witch Doctor και το Wizard.

 

Το καινούργιο σέτ του witch doctor, “Spirit of Arachyr”, είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού φορώντας μόνο δύο κομμάτια, καλείς μόνιμα μια Spider Queen να παλέυει στο πλευρό σου, ενώ όταν φορέσεις επιπλέον κομμάτια σου δίνει damage και healing buffs.

Στο νέο patch 2.3 εκτός απο νέα αντικείμενα θα δούμε:

  • Μια νέα περιοχή,
  • Νέο επίπεδο δυσκολίας
  • Ανανεωμένο και βελτιωμένο σύστημα crafting
  • Ένα νέο αντικείμενο το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις re-roll τα στατιστικά η ακόμα και τα ίδια τα legendaries. Η να εξάγεις τις δυνάμεις τους.

Η Blizzard ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία που θα βγεί το patch, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις τώρα όλα τα παραπάνω στο Public Test Realm.

Πηγή: Gamespot

Πηγή:

Πρόσφατα άρθρα

Dune 2020 – Έφτασε το πρώτο trailer

Στις 18 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί η ολοκαίνουργια ταινία Dune, σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve ( γνωστό για τα Blade Runner 2049 & Arrival). Μέχρι τώρα είχαμε πολύ λίγο υλικό απο τα γυρίσματα ώστε να έχουμε μια ιδέα πως μπορεί να μοιάζει το νέο Dune 2020.Όμως, το...

Κατηγορίες

Humble Bundle Store 20% OFF!

World of Warcraft Music