Η ιστορία του remake του Final Fantasy VII θα παρεκκλίνει απο την αρχική

09 Ιούν, 2015 | Παιχνίδια

Ανακοινώθηκε το remake του Final Fantasy VII, στην συνέντευξη τύπου της Sony E3, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρεκκλίνει από το αρχικό παιχνίδι.

Όταν ρωτήθηκε για το remake, που αυτή την στιγμή αναπτύσσεται για PlayStation 4, αν θα ακολουθεί ακριβώς την αφήγηση του Final Fantasy VII ή αν θα έχει νέα στοιχεία, ο διευθυντής Tetsuya Nomura, έδωσε μια διφορούμενη απάντηση.

“Ανακοινώσαμε μια έκδοση HD  για το PlayStation 4, και έτσι έχουμε το επερχόμενο remake  για το PS4. Θα έχετε αυτό το πάρα πολύ όμορφο FFVII να υπάρχει στον ίδιο κόσμο. Πιστεύουμε ότι εάν αυτό συμβεί γιατί να είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι;”

Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή την στιγμή για το remake του Final Fantasy VII, είναι ότι στην παραγωγή υπάρχουν σημαντικά μέλη από το προσωπικό του  αρχικού παιχνιδιού όπως ο παραγωγός Yoshinori Kitase και ο σεναριογράφος Kazushige Nojima. Δεν υπάρχουν προς το παρόν άλλες λεπτομέρειες παραγωγής.

Πηγή:

Πρόσφατα άρθρα

Dune 2020 – Έφτασε το πρώτο trailer

Στις 18 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί η ολοκαίνουργια ταινία Dune, σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve ( γνωστό για τα Blade Runner 2049 & Arrival). Μέχρι τώρα είχαμε πολύ λίγο υλικό απο τα γυρίσματα ώστε να έχουμε μια ιδέα πως μπορεί να μοιάζει το νέο Dune 2020.Όμως, το...

Κατηγορίες

Humble Bundle Store 20% OFF!

World of Warcraft Music